Vil Smit o najtežim danima braka: Plakala je 45 dana zaredom

Izvor: Prva.rs, 16.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vil Smit o najtežim danima braka: "Plakala je 45 dana zaredom"

"Postojao je period u kojem je mama plakala 45 dana zaredom, počeo sam da vodim dnevnik", rekao je Smit svojoj kćerki Vilou u videu. "Propustio si neke dane", ubacila se Džejda.
"Bilo je tako svakoga jutra. Mislim da mi je to bio najgori osećaj u vezi sa našim brakom", dodao je Vil. 
U šou čija će cela druga epizoda biti dostupna za nekoliko dana, Džejdi Pinket se priključila i njenaa majka Adrien Benfild-Džons i 17-ogodišnja kćerkai, piše Index.hr.
Dalje u snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Vil govori kako svoju ženu više ne vidi samo kao bračnu već i životnu partnerku.
U tizeru Džejda priznaje da je izlazila s puno ljudi. "Ok, dosta mi je ovog Red Table-a", našalio se Vil.
Smit i Džejda imaju i 20-ogodišnjeg sina Džajdena, dok Vill ima i 25-ogodišnjeg sina Treja iz prvog braka sa Šari Zampino.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.