Vešto je krila od očiju javnosti! Ovo je sestra Dragane Mirković! (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vešto je krila od očiju javnosti! Ovo je sestra Dragane Mirković! (VIDEO)

Međutim, legendarna zvezda ima sestru Dušicu Krušov, koja sa svojom porodicom živi u Srbiji, a evo kako ona izgleda:


Dragana je sa sestrom Dušicom gostovala u noćnom TV projektu B92, čiji su domaćini bili Anđelka Prpić i Stevica Nikolić.
Inače, postoji jedna zanimljiva anegdota iz Draganinog života, sa samog početak njene karijere.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Dragana je sa 15 godina snimila kasetu sa nekoliko pesama, a istu je odnela kući jer joj je bilo zanimljivo da sluša sebe kako peva, ne očekujući ništa od muzičke karijere. Prošlo je dva meseca i niko se nije javljao. A onda je jednog dana, dok je sa sestrom Dušicom peglala veš, čula na radiju poznate taktove. Bila je to njena pesma “Imam dečka nemirnog“.
“Bio je to najveći šok u mom životu! Vrištala sam od sreće i prosto odletela da svima u kući kažem da sam čula svoju pesmu na radiju”, rekla je Dragana jednom prilikom.

Pratite nas i na Viberu! Izvor: piplmetar.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.