Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac ODLEPILA, pa OPSOVALA usred emisije! Ovo ju je DOVELO DO LUDILA!

Pevačica Vesna Zmijanac već decenijama unazad je u samom vrhu estrade, a upravo zbog svoje spontanosti i neposrednosti jedna je od omiljenih izvođača na domaćoj sceni. Ona neretko zna i da opsuje kad joj nešto nije po volji, a društvenim mrežama kruži snimak koji to i dokazuje. Naime, gostujući pre par godina u emisiji “Nedeljno The post Vesna Zmijanac ODLEPILA, pa OPSOVALA usred emisije! Ovo ju je DOVELO DO LUDILA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CECA OBJAVILA NIKAD VIĐEN SNIMAK IZ PROŠLOSTI: Internet se usijao, SVI PRIČAJU O OVOME! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 14.Okt.2019

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila koliko je vezana za naslednike Anastasiju i Veljka, a iako ćerka više ne živi sa njom svakodnevno se viđaju. Pevačica je za medije rekla kako joj je porodica uvek na prvom mestu, a sada je objavila snimak na kojem Anastasija ima 11 godina i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.