Vesna Dedić se OPROSTILA od Bekjareva: Kada takvi glumci odlaze, sa njima nestaju i parčići našeg života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2020, 00:36

Vesna Dedić se OPROSTILA od Bekjareva: "Kada takvi glumci odlaze, sa njima nestaju i parčići našeg života!"

Volela ga je pubblika širom Jugoslavije!

Ivan Bekjarev, preminuo je danas od poslednica korona virusa.

Ivan je prvu ulogu odigrao davne 1967. Godin, a u svom bogatom glumačkom opusu upisao je preko 150 uloga u pozorištu, te preko 50 na filmu.

U autorskoj emisiji Vesne Dedić, Bekjarev je bio rado viđen gost, a poznata novinarka sa setom u glasu emotivnim rečima se oprostila od ovog velikana.

- Bio je dobar čovek i fantastičan sagovornik. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Duhovit i mudar. Kada takvi glumci odlaze sa njima nestaju i parčići našeg života. Uplašimo se da će nestati i sećanja na večeri kada smo ih sa porodicom kao deca gledali u serijama ili sa nekim koga volimo u pozorištu ili bioskopu - rekla je Vesna za naš portal.

Ona se na svom Instagram profilu oprostila od glumca, objavivši insert iz emisije "Balkanskom ulicom" u kojoj je Bekjarev bio gost.

- Poslednji pozdrav divnom Ivanu Bekjarevu uz njegovu omiljenu pesmu. Otac i majka su mu bili iz Makedonije, a on je bio Beograđanin kojeg je publika širom Jugoslavije volela - napisala je voditeljka u opisu videa.

Objavu dijeli Vesna Dedić (@dedicvesna)

OKRŠAJ NA DEDINJU! Veljko žestoko ZAMERIO supruzi, pominje i Cecu, a Bogdana: "Ne pada mi na pamet!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.