Verica Rakočević ima još JEDNU ĆERKU! Ona je prava BOMBA!

Izvor: Svet, 20.Jul.2020, 12:03

Verica Rakočević ima još JEDNU ĆERKU! Ona je prava BOMBA!

 
Poznata kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, iza sebe ima još dva braka.
SESTRE SE LEPO SLAŽU! Sa prvim suprugom Boranom Karamanom dobila je javnosti poznatu ćerku Elenu, dok je sa drugim mužem Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu koja je potpuno drugačija od svih. Elena i Milena vode drugačije živote, ali su jako bliske. Često jedna drugoj komentarišu objave >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na društvenim mrežama i pišu lepe reči.








View this post on Instagram















My sweetheart #lovemylife❤️ #tulumbeach #lovemyfamily
A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on Oct 10, 2018 at 9:39am PDT


Verica je nedavno za jedan magazin ponosno rekla:
„Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za ‘Elle’. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne”








View this post on Instagram















Can’t wait to walk these streets with you soon Love you !!! Happy mothers day ❤️
A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on May 13, 2018 at 9:52am PDT


NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETATA IMAGES/INSTAGRAM
The post Verica Rakočević ima još JEDNU ĆERKU! Ona je prava BOMBA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.