Već godinama ćutim i eto do čega dođe OGLASILA SE ENA POPOV NAKON SPORNE FOTOGRAFIJE i SVE objasnila

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 13:44

"Već godinama ćutim i eto do čega dođe" OGLASILA SE ENA POPOV NAKON SPORNE FOTOGRAFIJE i SVE objasnila

Dojadilo joj.

Nakon fotografije koju je objavila, a na kojoj je koristila filter sa Instagrama, Ena Popov je izazvala veliku pometnju, te su mnogi komentarisali kako je izvršila estetske korekcije.

Poznatu voditeljku je to iznerviralo, te je odlučila da se oglasi i objasni o čemu se tačno radi.

STARLETA OBMANJUJE JAVNOST?! Da li je GLUPA PLAVUŠA ILI GENIJALKA koja se pretvara da bi zaradila PARE?

Last night was fun 💃🏽#selfie #makeup #celebration >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #cheers 🥂 #nofilter 📸

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on May 15, 2020 at 10:08am PDT

- Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim za lice i telo. Uvek sam tu da uputim sve žene i devojke u nešto što može biti dobro za njihovu negu i lep izgled. Ali ovo što je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito. Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada i to mi je potpuno jasno. Mogu biti nekome najlepša na svetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom. Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvek zalažem, a to je prirodnost u ponašanju i u izgledu, e to ne može više stvarno, dosta. Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se, puštam da prođe i eto do čega dođe - napisala je Ena.

Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim i za lice i za telo.Uvek sam tu da uputim sve zene i devojke u nesto sto je delotvorno, i sto moze biti dobro za njihovu negu i lep izgled.Ali ovo sto je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito!Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno.Mogu biti nekome najlepsa na svetu, a neko se uopste nece sloziti sa tim i to je u redu, jer moja zivotna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizickim izgledom.Ali da neko od mene pravi model necega sto se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za sta se ja uvek zalazem a to je prirodnost i u ponasanju i u izgledu, e to ne moze vise stvarno, dosta!Vec godinama cutim na razne tekstove, ne oglasavam se pustam da prodje, i eto do cega dodje.Ako vam se vec pisalo o intervencijama takve vrste imate toooliko javnih licnosti koje su promoteri tog izgleda i stvarno ne vidim razlog ni povod otkud ja tacno u ovoj prici🤷🏼‍♀️

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Oct 1, 2020 at 2:58am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.