Važio je za favorita u Zvezdama Granda, a onda je NESTAO SA SCENE: OŽENIO SE, ZAVRŠIO FAKULTET, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 20:11

Važio je za favorita u Zvezdama Granda, a onda je NESTAO SA SCENE: OŽENIO SE, ZAVRŠIO FAKULTET, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Promeni život

Takmičar "Zvezde Granda", Slobodan Rakić, važio je za jednog od glavnih favorita sezone 2011/2012 u kojoj se takmičio. Publici, ali i članovima žirija se predstavio raznim pesmama i pridobio je ogromnu podršku.

U sezoni u kojoj se on takmičio, pobedio je Darko Martinović, a među takmičarima su se izdvojili pevači poput Milice Pavlović, Andreane Čekić, Nadice Ademov, Nikoline Kovač i mnoge drugi.

Slobodan je nakon završetka takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio svoju prvu pesmu "Ne bežim".

Nakon takmičenja, Sloba je izuzetno radio, i nizao veliki broj nastupa, ali javnost je vešto izbegavao. Važi za jednog od pevača, koji ima završen fakultet, jer je 2017. godine diplomirao na "Fakultetu umetnosti", Univerziteta u Prištini.

Pevač ima dve devojčice, sa suprugom Jelenom i na svojim društvenim mrežama često podele zajedničke fotografije.

Po društvenim mrežama vidimo da su mu one glavni prioritet, te da je karijeru i javnost ostavio po strani.

Često na svom Instagram profilu podeli i interpretacije pesama različitih izvođača, a godine 2019. je izbacio i svoju singl pesmu "Dajem se".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.