VRIŠTALA JE I PLAKALA! Anabela OTKRILA kako je Luna reagovala NAPOLJU na ODNOS Marka i Pešićke

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VRIŠTALA JE I PLAKALA!" Anabela OTKRILA kako je Luna reagovala NAPOLJU na ODNOS Marka i Pešićke

Iz prve ruke..

U emisiji "Pitanja novinara", Anabela Atijas je progovorila o odnosu Marka Miljkovića i Lune Đogani u spoljnom svetu, te iznela u javnost kako se njena ćerka osećala dok je gledala Marka i Jelenu Pešić.

- Ja stvarno, verovao ili ne, podržavam Lunu u ovoj vezi, želim joj svu sreću, samo bih se nadovezala na one paralele, ja to ne umem da gledam, nisam taktičar, nemam naviku da oduzimam, dodajem i delim. Radim sve od srca i u momentu, čak i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vaspitavam decu, nadam se da će to Marko jednoga dana da shvati. Ja sam od Lune lično čula utiske šta mu je smetalo i zašto su se svađali. Rekao si da površno gledam, rijaliti nije bio napolju - odgovorila je Anabela predstavnicima sedme sile.

- Au brate mili, ja sam rekao da površno gledaš rijaliti. Ja sam Lunu prihvatio ovakvu kakva jeste od glave do pete, ja je savetujem u rijalitiju - dobacio je Miljković.

- Oni su isti i gori problem imali napolju, eto je sve što ću da komentarišem - dodala je Anabela.

- Da li smisliš da Luna ima svoj stav? - upitao je novinar.

- Luna ima i te kako svoj stav, to se pokazalo za dve godine u rijalitiju. Ona je spala na to da ima svoj stav samo kada je besna, pa se posle i za to izvinjava. Ja znam da je njoj smetala ta veza sa Jelenom, izbrisala je slike, plakala je i vrištala. Jedva je čekala za uđe u Zadrugu, ona se pomirila sa tim da ne treba da ima stav. I za ovo izlaganje da mene Gagi vole, ja sam shvatila jednu poražavajuću činjenicu, da je moja ćerka potpuno pogrešno shvatila ljubav, ljubav nije kada nekome kažeđ da te voli,a posle te odali. To ljubav nije Luna - bila je jasna Lunina mama.

- Moguće je da imam pogrešnu percepciju ljubavi, očigledno sam tako rođena i videla sam tako. Meni je dovoljno, što se tiče mene, pričao je tata, ja sam bez ljubavi kao biljka, ne mogu da funkcionišđem bez ljubavi. Da je neko tu pored mene, da mi je prijatrelj i da mi je podrška, ja to smatram da je ljubav. Ti uopšte ne slušaš šta ja pričam. Ja sam rekla da on i dan danas smatram tako, da mu je ostala rana. Ja ovo slušam godinama, uvek kada priča o ljubavi i ženama, on pominje nju, ništa loše nisam htela da kažem - ubacila se Luna.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.