VRISAK USRED NOĆI: Strah se širi Zadrugom - PAO je! Naprasno gušenje, obezbeđenje uletelo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRISAK USRED NOĆI: Strah se širi "Zadrugom" - PAO je! Naprasno gušenje, obezbeđenje uletelo... (VIDEO)

Nije šala.

Strah se raširio spavaćom sobom rijalitija "Zadruga" i to u trenutku kada je većina učesnika upalo u san. Sve je uplašio zvuk pada Branislava Radonića Brendona sa kreveta, a Zerina Hećo je dobila naprasno gušenje jer je u tom momentu sanjala ružne snove.

Ova situacija je doprinela da se Zerina naglo trgne iz sna i dobije napad gušenja, a svi zadrugari su joj pritekli u pomoć. Obezbeđenje je takođe bilo u pripravnosti i pomoglo Zerini da izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svež vazduh.

Nakon što je provela nekoliko minuta napolju, njoj je već bilo bolje. Olja Bajrami ju je smestila da spava u dnevnoj sobi kada joj se Zerina poverila da je imala ružne snove i da Brendon nije kriv zbog njenog stanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.