VREME NAJVEĆE LJUBAVI: Snimak STAR 19 GODINA otkriva mnogo o braku Željka Šašića i Sonje Vuksanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME NAJVEĆE LJUBAVI: Snimak STAR 19 GODINA otkriva mnogo o braku Željka Šašića i Sonje Vuksanović

Brak, razvod, tužbe i uvrede nakon svega.

Jedan od brakova, a kasnije i razvoda na domaćoj estradi koji je zasigurno bio u samom vrhu interesovanja jeste onaj koji su imali Sonja Vuksanović i Željko Šašić.

I dok poslednjih godina njih dvoje imaju odnos koji nikako nije na zavidnom nivou, s obzirom na veliki broj uvreda, te tužbi i suočavanja na sudu, nekada nije bilo tako.

Za vreme ljubavi iz koje se rodila i njihova ćerka Sofija, Sonja je glumila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak i u Željkovom spotu za tada najveći hit “Ona je priča života moga”.

U spotu, Sonja je glumila Željkovu ženu koja usred noći stavlja plavu periku, odlazi i vara ga.

Pogledajte kako su tada izgledali:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nekad su se voleli, sad se pljuju i sude! Pogledajte stare snimke i fotografije Sonje i Željka Šašića! (video)

Izvor: Svet, 21.Jun.2017, 11:46

Željko Šašić ponovo je jedva dočekao bračnu krizu Sonje i Ace Lukasa da u medijima iznese svoj stav o tome i izjave pune podsmeha i uvreda. Željko i Sonja su godinama u očajnim odnosima, on je bez prestanka proziva po novinama, a ona ga sudski goni zbog višegodišnjeg izbegavanja plaćanja alimentacije.. Ipak,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.