VREME JE ZA NJU STALO! Šeron Stoun (61), ponovila kultnu scenu koja joj je promenila život! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE ZA NJU STALO! Šeron Stoun (61), ponovila kultnu scenu koja joj je promenila život! (VIDEO)

Drži se odlično.

Glumica Šeron Stoun (62), možda je najprepoznatljivija po sceni iz kultnog filma "Niske strasti", u kojoj, dok je ispituju policajci, zavodljivo prekršta noge. Čuvenu scenu iz 1992. godine ponovila je ove nedelje.

Šeron je u Berlinu primila nagradu za ženu godine, koju dodeljuje magazin GQ, i posle 27 godina, sela na stolicu na bini, kako bi održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-goodišnji sin Roan Bronstin.

Ona je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom govora, ponovila najpoznatiju scenu iz filma, a potom pozvala i publiku da to uradi sa njom. U govoru je otkrila da je ta čuvena scena bila momenat koji joj je promenio život.

"Pre više godina sedela sam na pozornici. Reditelj mi je tada rekao da skinem gaćice, pošto se vide, a ja u toj sceni ne bi ni trebalo da ih nosim. Odgovorila sam: 'Naravno!' Nisam ni slutila da je to trenutak koji će mi promeniti život", rekla je Šeron o ulozi koja joj je donela svetsku veliku slavu.

Pogledajte kako čuvena scena izgleda 27 godina kasnije:

HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šeron Stoun U SEDMOJ DECENIJI PONOVILA KULTNU SCENU IZ NISKIH STRASTI, sin je gledao iz publike (video)

Izvor: Story, 10.Nov.2019

Holivudska glumica Šeron Stoun, poznata je po sceni iz kultnog filma “Niske strasti” , u kojoj zavodljivo prekršta noge. Naime, lepa glumica primila je nagradu za ženu godine koju dodeljuje časopis GQ u Berlinu i posle 27 održala govor pred publikom u kojoj je bio i njen 19-godišnji sin Roan...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.