VRELO! TRESAO SE KREVET U VILI! Glasni uzdasi probudili učesnike! MOLILI IH DA PRESTANU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELO! TRESAO SE KREVET U VILI! Glasni uzdasi probudili učesnike! MOLILI IH DA PRESTANU! (VIDEO)

Niko nije mogao da spava!

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Enisa Bajramović našla je novog dečka u rijalitiju, a to je takmičar Goran Vujičić Vuja.

On je pri ulasku priznao da je posmatrao Enisu od samog početka, a sada su imali i akciju ispod pokrivača.

I pored spekulacija da Enisa samo želi da uz Vuju preboli bivšeg dečka, Đoleta Tomića, takmičari su sinoć završili u istom krevetu.

Naime, saigrači su prethodnog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamerili učesnicima jer zbog njih nisu spavali cele noći, a u tome je prednjačila Ilijaga Vagić, koja se zatekla u istom krevetu:

- Ne želim to da trpim svaku noć. Molim te, ili promeni krevet ili budite tiši - rekla je Vagičeva, a ostali su se složili.

- Ovde je vruće, prokuvao sam, odem tamo i smrzavam se, znaš ono starinsko pokriješ se preko glave i dišete zajedno i bude ti vruće. A ja se stalno rastežem, jer sam pod upalama raznim zbog mojih grudi, i onda smo udisali vrući vazduh. Bilo je vruće - rekao je Vujke.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Vuya u akciji u krevetu..

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Dec 3, 2018 at 11:48am PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVAĐE SVAKO JUTRO! Isplivala ISTINA o njihovom odnosu! Jovana nije više mogla da ćuti o OVOM PROBLEMU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.