VRELA AKCIJA NA DAN KRSNE SLAVE: Zadrugarka OSUDILA Mensura zbog S*KSA sa Minom, pa mu poručila OVO! AU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELA AKCIJA NA DAN KRSNE SLAVE: Zadrugarka OSUDILA Mensura zbog S*KSA sa Minom, pa mu poručila OVO! AU

Nije ih štedela!

Zorica Marković je tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" prekorila Mensura Ajdarpašića jer je imao vrelu akciju sa Minom Vrbaški i to na dan njene krsne slave.

Naime, Zorica je istakla da Mensur priča o patrijarhalnosti i tradiciji, poštovanju, a sam je načinio veliki greh na ovaj veliki praznik.

- Ti ovde pričaš kako si patrijarhalan. Ako je njoj (Mini) slava, da li bi ti imao s*ks sa njom na javnoj televiziji? Mogao si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se suzdržiš, ti to ne bi uradio na svoj praznik - nastavila je Zorica sa pridikovanjem.

- Kad god da to uradiš ovde, to nije u redu. Osuđujete me kao da ja ne poštujem nečiju slavu. Bolje je da se ljubimo nego da se svađamo. Nismo mi jedini koji imamo s*ks - rekao je Ajdarpašić.

- Svađali ste se, pa jorgančina, pomirčina. Lep si momak, ali nemoj meni tu namazanost - odgovorila mu je Zorica.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.