VRAĆAJU SE U ZADRUGU!? Nakon BEKSTVA Dalila i Dejan žele NAZAD u rijaliti, imaju samo JEDAN CILJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆAJU SE U ZADRUGU!? Nakon BEKSTVA Dalila i Dejan žele NAZAD u rijaliti, imaju samo JEDAN CILJ!

Ponovo u sedlu!?

Dalila i Dejan Dragojević su pobegli iz Zadruge, a snimak njihovog bega imali smo priliku da vidimo. Tamo se vidi da su oni insistirali da izađu, zbog čega je zamalo došlo do fizičkog obračuna sa pripadnicima obezbeđenja, a na kraju su pobegli preko kapije i napustili Zadrugu zbog čega je uveče stiglo i pismo Velikog šefa u kuću u kome je saopšteno da su oni diskvalifikovani i da će morati da plate po 50 hiljada evra kazne.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Jan 12, 2020 at 7:13am PST

Oni su nakon ovoga navodno pokušali da stupe u kontakt sa čelnicima Pinka jer žele da se vrate u rijaliti kako bi izbegli plaćanje kazne, a takođe računaju i na honorare od Zadruge jer su taj novac želeli da ulože u vantelesnu oplodnju.

- Tek kada su se strasti smirile, Dragojevići su shvatili šta su uradili. Oni sada žele da pregovaraju jer žele da se vrate u rijaliti. Četiri meseca su bili tamo, a sada su izgubili sve što su tamo zaradili za to vreme. Već su poslali signale ljudima iz produkcije da su raspoloženi za pregovore, ali za sada nisu dobili nikakve odgovore. Ipak, stav produkcije je da ko god da ne ispoštuje pravila i dogovor sa produkcijom, mora biti kažnjen, pa oni takođe nisu izuzetak - kaže izvor blizak paru, ali ne isključuje mogućnost da se ipak vrate u Zadrugu.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Aug 3, 2019 at 6:54am PDT

- Nije isključeno da se vrate u rijaliti, ali je vrlo moguće da neko vreme neće dobijati honorar. Za sada su oni tamo zaradili 40.000 evra što ne može da pokrije kaznu, ali ako bi još neko vreme tamo bili mogli bi da pokriju kaznu, a ako nešto i zarade, bilo bi odlično - kaže izvor na kraju.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.