VRAĆA SE U ZADRUGU - Tri NERVNA SLOMA... Bivši se oglasio - STIŽEEEM! Bomba - kad ga vidi, ODLEPIĆE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 21:09

VRAĆA SE U ZADRUGU - Tri NERVNA SLOMA... Bivši se oglasio - STIŽEEEM! Bomba - kad ga vidi, ODLEPIĆE! (FOTO)

Ovo će biti zanimljivo!

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola, koga mnogi pamte po vezi sa Miljanom Kulić, pre mesec dana napustio je Belu kuću. Zola je nakon izlaska iz "Zadruge" vrlo aktivan na svom Instragram profilu i svakodnevno objavljuje storije na istom.

Zola je sinoć bio dobro raspoložen, pa je odlučio da odgovara na pitanja svojih pratilaca.

A post shared by ZOLA (@zola_je_)

Njegove pratioce je najviše zanimalo da li mu je žao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izašao iz "Zadruge" i da li planira da se vrati, a neke je interesovalo i kad će doći u njihov grad.

Čolić je iskreno odgovarao na mnoga postavljena pitanja.

- Je l' ti žao što si ispao iz "Zadruge"? Sve najbolje bratu Zolanderu, najjči si - glasilo je jedno od pitanja.

- Jeste mi žao zbog ogromnog broja ljudi koji su uz mene i koji su bili ubeđeni da ulazim u top 5, a zbog mene mi nije žao, naprotiv, srećan sam - napisao je Zola.

- Zola kad ćeš u Banja Luku? - pitali su Čolića, a on je rekao:

- Stižem.

- Planiraš li ulaziti u "Zadrugu" više? - glasilo je pitanje.

- Nemam u planu to, ali sam generalno osoba koja najviše voli neplanski, ako me razumeš - odgovorio je Čolić, ali njegovo "ako me razumeš" nagoveštava da će se ipak vratiti u "Zadrugu" ali tek nakon posete Banja Luci.

- Idemo Niš! - napisao je neko od njegovih pratilaca, a on je odgovorio u svom stilu i pecnuo bivšu devojku Miljanu Kulić:

- Idemo tri nervna sloma za dan.

Po svemu sudeći možemo se nadati njegovom povratku u Belu kuću, a Miljani sigurno neće biti dobro ako ga ugleda na imanju u Šimanovcima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.