VRAĆA SE U KALUĐERICU!? Nakon sinoćnog poljupca Davida i Ane, Aleksandra SPAKOVALA kofere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE U KALUĐERICU!? Nakon sinoćnog poljupca Davida i Ane, Aleksandra SPAKOVALA kofere!

Gotovo?!

Sinoć je u Zadruzi održana proslava pravoslavne srpske nove godine. Zadrugari su se prilično opustili, a među njima i David Dragojević. On je celo veče igrao sa Anom Korać, a palo je i nekoliko poljubaca među njima.

Svi su primetili da je David drugačiji od kako je iz Zadruge izbačena njegova devojka Aleksandra Subotić koja mu je ulivala negativnu energiju.

Tim povodom se oglasila Davidova majka, koja se nalazi u nezavidnom položaju, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mora da bude uz Aleksandru dok se sve to dešava u Zadruzi.

- Aleksandra mi je rekla da samo zbog mene ostaje u Novom Sadu, dok je sinoć gledala Davida dok flertuje sa Anom i dodiruje se. Rekla je da su okolnosti drugačije i da njoj i Magdaleni ne značim toliko da bi se odmah spakovala i otišla kući u Kaluđericu - rekla je Biljana.

Biljana kaže da je i Davidov otac takav i da  voli da flertuje, a da je Aleksandra trebala da bude nežnija sa njim.

- Tešim Aleksandru zbog svega što vidimo zajedno. Ja sam u nezgodnoj situaciji branim sina i štitim i Aleksandru jer sam je istinski zavolela. Teško joj je tim više jer ona kaže da ona nikada ne bi uradila Davidu ono što on njoj trenutno radi. I ja sam sigurna da ne bi - kaže Biljana.

Kako će se dalje razvijati odnos između Ane i Davida i da li će mu Aleksandra oprostiti? Ostaje da vidimo.

Pravo ime folkerke je MINIRA JAŠARI? Najzad PROGOVORILA o tome! Prvo negirala, pa ŠOKIRALA priznanjem! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.