VRAĆA SE NA OTVARANJE ZADRUGE 3! Vesna Rivas progovorila o ponovnom učešću u rijalitiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE NA OTVARANJE "ZADRUGE 3"! Vesna Rivas progovorila o ponovnom učešću u rijalitiju!

Sada je sve jasno!

Apsolutna rekorderka u Srbiji po broju dana provedenih u rijaliti programima je Vesna Rivas ili kako je još zovu mama igre.

Ova pevačica, voditeljka i atrolog trenutno uživa na odmoru u Turskoj. Nametnulo se pitanje, dok se odmara u Maloj Aziji, da li možda tamo puni baterije za još jedan rijaliti. Evo da li ponovo možemo da je očekujemo u "Parovima".

- Vama mogu iskreno da kažem – ne ulazim! Ne planiram jer stvarno imam jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puno i posla i putovanja u planu i nema mesta za rijaliti. Sad sam evo u Turskoj, u Alanji na letovnaju. U toku noći krećem na put, letim za Izreale u Tel Aviv, a želim da vidim i Jerusalim i Vitlejem i ko zna gde ću još sve šetati, kroz moje hodočašće. 6. septembra u toku dana sam u Beogradu i onda za dan letim u Podgoricu. Treba da radim, očekuju me moje konsultacije - rekla je Vesna Rivas.

Interesantno je da se Vesna u Srbiju vraća 6. septembra za kada je zakazan početak treće sezone "Zadruge". Na pitanje da li se možda sprema za ulazak na imanje u Šimanovce, a ona je kratko odgovorila da se sa "Pinkom" nije dogovarala u vezi sa tim.

"TO MI STVARNO SMETA, SRĐANE!" Jovana oštro skresala kolegi - NEVIĐENA SCENA pred kamerama! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.