VOLIM ZAVODNICE! Mensur uporedio Minu sa BIVŠOM, pa otkrio OVO! SVI u šoku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLIM ZAVODNICE! Mensur uporedio Minu sa BIVŠOM, pa otkrio OVO! SVI u šoku! (VIDEO)

Nikad iskreniji!

Tokom "Igre istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 3". Kako bi dobili nagradu, stanovnici su morali iskreno da odgovore na pitanja koja su dobijali od svojih cimera.

- Meni je tvoja konkcija sa Minom "hardkor" Jesi li ti generalno takav? Jesu li ti devojke poput Mine Vrbaški, da li imaju njen karakter? - glasilio je pitanje Marka Miljkovića za Mensura Ajdarpašića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Naravno da jeste, da nije, ja ne bih ni bio sa njom. Svaka devojka sa kojom sam bio je imala neke stvari koje je trebalo ublažiti, ne menjati. Ja volim zavodnice. Mina je dobar čovek, ona je ista kao ja. Ona je pažljiva, kao i ja, darežljiva isto tako. To su stvari koje se meni dopadaju - rekao je Ajdarpašić.

Evo kako je to izgledalo.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.