VOLIM MAJU, ALI... Car rešio da RAZMISLI sa kojom će biti - Zna da ga čeka PAKAO Iščekujem je

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 19:25

"VOLIM MAJU, ALI..." Car rešio da RAZMISLI sa kojom će biti - Zna da ga čeka PAKAO "Iščekujem je"

Nije mu svejedno!

U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara.

- Pravdaš svoje ponašanje time što kažeš da su ti pomešana emocije. Je l' stvarno misliš da će ti Maja poverovati u to, svi znamo da su to izgovori - glasilo je pitanje.

- Smem reći apsolutno sve. Nekad radim svoje bolesne teorije, što se tiče tih odnosa. Činjenica jeste da sma se zavozao u prijateljstvu sa Sandrom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne ispadam korektan prema Maji. Videću da verujem sam sebi u ono što pričam. Kad muljam ni sam ne znam gde sam i šta radim. Znam da volim Maju, a isto tako vidim da mi prija Sandra. Smatram da je moj uspeh da u ovih 20 dana već nisam zgrešio - pričao je Car.

- Ti si načinio prevaru prema Maji - ubacio se Mića.

- Moram da se malo u glavi, da razmislim sam sa sobom. Znam šta nosi odnos sa Majom, koliko god da je isčekujem, meni nema ni dobro jutro, ni dobar dan sa ovim devojkama - dodao je Filip.

- On Maju ne voli - rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.