VOLIM ANABELU! Andrej KONAČNO progovorio o RAZVODU, a tek šta je rekao o POMIRENJU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLIM ANABELU! Andrej KONAČNO progovorio o RAZVODU, a tek šta je rekao o POMIRENJU...

Pokajao se?

Dok Anabela tvrdi da je sa razvodom, gotova svaka priča sa Andrejom Atijasom, on, za razliku od nje ne želi da se pomiri sa tim da je rastanak konačan.

#starapesma🎶

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Sep 30, 2017 at 3:14pm PDT

Andrej je nedavno prvi put javno progovorio o razvodu i otkrio da se nada pomirenju, iako je svestan, da će do toga teško doći.

- Ne mogu da odgovorim na pitanje, da li će doći do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomirenja ili ne, jer nisam vidovit. Mogu da kažem da želja postoji, ali je to u ovom trenutku nemoguće - rekao je Atijas, a potom istakao da još uvek voli Anabelu.

#nohashtagneeded 😍❤😍❤😍

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Aug 31, 2017 at 4:45pm PDT

- Puno se toga isprljalo u međuvremenu, opet kažem, ne zbog nas, nego zbog drugih ljudi. Voleo bih da postoji šansa da ponovo budemo zajedno, ali iskreno čisto sumnjam. Volim Anabelu i želim joj svu sreću u životu - rekao je Andrej za bosanski portal "senzacija.ba".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.