VODITELJKA I BIVŠA ZADRUGARKA SLETELA KOLIMA U KANAL - Auto je HAVARISAN: Nikome nije jasno kako sam ŽIVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 16:08

VODITELJKA I BIVŠA ZADRUGARKA SLETELA KOLIMA U KANAL - Auto je HAVARISAN: Nikome nije jasno kako sam ŽIVA!

"Hvala ti Bože što me čuvaš!"

Voditeljka RED televizije, Sanja Stanković je na današnji dan, pre dve godine, imala saobaćajnu nezgodu.

Naime, ona je sletela u kanal pored puta i tom prilikom uništila svoj auto.

Sanja tom prilikom nije bila životno ugrožena, svom srećom, ali je auto bio totalno uništen, i zbog toga ona ovaj dan slavi kao drugi rođendan.

Ona je svojom objavnom na Instagramu sve ostavila bez reči, a ljudima dala savet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako da se ponašaju da do ovih stvari ne bi dolazilo.

Stankovićeva je svoje pratioce na Instagramu rastužila ovom objavom.

- Danas sam pre 2 godine doživela saobraćajnu nesreću. Ovaj dan slavim kao drugi rođendan. Činite dobra dela jer će vam se vratiti. Nikome nije jasno kako sam ostala živa i u komadu pošto od auta ništa nije ostalo. Hvala ti Bože što me čuvaš - napisala je Sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.