VODITELJ SE OBRATIO GLEDAOCIMA NA VELIKI PETAK! Najavio ŠOKANTAN ULAZAK na današnji dan - sprema se HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 15:11

VODITELJ SE OBRATIO GLEDAOCIMA NA VELIKI PETAK! Najavio ŠOKANTAN ULAZAK na današnji dan - sprema se HAOS

Au! Ovo će ih razdrmati!

Milan Milošević, aktuelni voditelj "Zadruge 4", oglasio se na svom Instagram storiju na današnji praznik.

Zadrugare čeka burno popodne, jer je Milan najavio svoj ulazak i danas u Belu kuću.

Kako je Milošević objavio, danas se nastavlja emisija "Gledanje video snimaka", pa zadrugare očekuje burno popodne, baš kao što je bila i noć za nama.

- Danas nastavljamo sa gledanjem video snimaka - napisao je Milan na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram storiju.

Podsetimo, sinoć je u emisiji nastao opšti haos između aktuelnih partnera Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, jer, se Tara ohladila, kako kaže reper, čim je on dobio papire za razvod.

Pored njih, Kristijan Golubović i Kristina Spalević su bili tema i njihov više nego prijateljski odnos, ali i burna svađa Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su otkrivale detalje iz njihove veze.

Kako će izgledati ova emisija danas, ostaje nam da saznamo...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.