VODITELJ PINKA SAZNAO ZA SMRT DRUGARICE NA POSLU! ŠOK - USLEDIO JE POZIV! Morao je da izveštava o tome...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 14:28

VODITELJ PINKA SAZNAO ZA SMRT DRUGARICE NA POSLU! ŠOK - USLEDIO JE POZIV! Morao je da izveštava o tome...

Ovo mu je jedan od najtežih trenutaka u karijeri

Voditelja Pinkovog kanala "Vesti", Mihajlo Pavić, kaže da njegovo ostvarenje snova tek počinje. Ipak, da je lako voditi program, pa, nije baš.

Mihajlo je jednom tokom emisije saznao užasnu vest, koja ga je lično pogodila.

- Bilo je dana kada sam posle nekih uključenja odlazio trajno drugačiji, sa suzama u očima, ali sam učio godinama od kolega da moji zidovi to mogu videti i trpeti, ali "zidovi" televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne. Najviše me rastuže priče o bolesnoj deci, ugroženim porodicama… - započinje priču lice Pinka.

A post shared by Mihajlo Pavic (@mihajlopavic)

Jednom je doživeo "blam" koji publika i dalje pamti.

- Moji najbliži se svakodnevno trude da ne zaboravim lapsuse! (smeh) Možda najzabavnija situacija je ona u kojoj ispijam vodu iz flašice u trenutku kada se prilog iznenada prekida i kamera prikazuje mene na ekranu... Neki su to nazvali skandalom, ali u živom program se takve stvari mogu dogoditi. Osim toga, bilo je i par situacija kada sam bio na granici da prasnem u smeh zbog dovitljivih opaski kolega tokom trajanja priloga ali još uvek nisam imao takav peh - priznao je voditelj.

Mihajlo otkriva i da se leti često razgoliti, ali samo u donjem delu, što se na televiziji ne vidi.

- Sve što se ne vidi na kameri - nije važno! Samim tim, tokom paklenih vrućina, gledaoci ne znaju da smo ispod voditeljskog pulta najčešće u bermudama i plitkim patikama. Sve što ste gledali u filmovima, istina je. (smeh).

A post shared by Mihajlo Pavic (@mihajlopavic)

Jedna vest ga je ipak, toliko pogodila, da je o njoj jedva izveštavao.

- Vest koja me je potpuno porazila je samoubistvo ćerke naše koleginice An Mari Ćurčić. Sećam se da je pre skoro tri godine, na putu do posla, usledio poziv od urednice koja mi je rekla da ću tog dana izveštavati o samoubistvu poznate gradske manekenke. U tom trenutku nisam ni slutio da je reč o nekome koga poznajem i sa kim imam mnogo zajedničkih prijatelja. Mariju sam poznavao iz sveta mode, sretali smo se u noćnim izlascima… Kad god bih je sreo, imao sam utisak kao da je reklama za neki bolji život, bez naznaka kakva tragedija bi mogla da se dogodi - priznao je voditelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.