VODI RAČUNA O DETETU! Nakon ŠOKANTNE IZJAVE, Lepa Brena se OBRATILA Prijovićki! Poručila joj je OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODI RAČUNA O DETETU! Nakon ŠOKANTNE IZJAVE, Lepa Brena se OBRATILA Prijovićki! Poručila joj je OVO!

Otvorila dušu.

Lepa Brena se pojavila prošle nedelje na otvaranju restorana Filipa i Aleksandre Živojinović i bez blama ispričala da nije vrsna domaćica, navodi "Blic".

- Priznajem da sam veoma loša kuvarica, Boban mnogo bolje kuva od mene. On ima jedan prefinjeni ukus, veoma dobar i kvalitetan, zato što su Bobini roditelji držali restoran, te je on odrastao na teniskim terenima pored restorana. Ima tu priču koja je mnogo dugotrajnija od mene. Nikada se nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isticala, niti sam volela. Mama me je naučila da kuvam, to je bilo kao nešto obavezno. Kao mali smo mesili hleb i sve što se od tog testa može napraviti. Takođe naučila sam da vezem, pletem, šijem, krečim. Išli smo na selo kod familije da beremo jagode, tresemo kruške, a onda smo učili kako se prave džemovi, zimnica... Sve smo to morali da znamo. Međutim, znate šta, sve sam to naučila, ali sve što mogu da platim to ne želim da radim. Volim lepo postavljen sto i da mi neko napravi i donese. Dok sam živa to ću uvek imati da platim. Mislim da postoje mnogo bolje domaćice nego što sam ja. Bolje da zaposlim neku lepu kuvaricu da mi kuva nego da gubim vreme na to što se pojede za pola sata i onda ćao prijatno - izjavila je Brena za "Blic", a na pitanje da li se posle ovog priznanja plaši osude, pevačica je odgovorila:

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Oct 5, 2019 at 2:48am PDT

- Ne znam, ne treba da bude da sam najbolja i da sve radim perfektno. Mada sam kao tinejdžerka počela da šijem, jer je moja majka bila profesionalna krojačica. Počela sam da se bavim tim, volela sam to da radim. Život me je odvukao u drugu stranu i mislim da treba da budem posvećenija svom poslu i nečemu što volim. Na primer, znam i da krečim, a ne znači da to treba da radim. Pravila sam jednom ajvar u dvorištu, ali neću nikada više, mnogo je naporno. Isto savetujem Aleksandri da se ne bakće oko kuvanja, već da vodi računa o detetu, godine prođu, a uspomene koje stvorite tokom odrastanja deteta ostaju zauvek - zaključila je pevačica za "Blic".

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.