VLADI SE SVIĐA KIJA Fizički je moj tip! A Stanija je plastična katastrofa koja hoda! Ne bih je štapom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VLADI SE SVIĐA KIJA Fizički je moj tip! A Stanija je plastična katastrofa koja hoda! Ne bih je štapom!

Razvezao...

Vladimir Tomović se ponovo aktivirao po pitanju davanja izjava i javnog iznošenja svojih mišljenja i stavova, pa je tako sve zbunio svojim priznanjem da mu se dopada Kija Kockar. On je dao detaljan opis šta je to što mu se kod prošlogodišnje pobednice "Zadruge" dopada.

Đetić se nije dvoumio kada je dobio pitanje jednu deojku koja je apsolutno po njegovom ukusu. Tomović je pričao o tome koju zadrugarku bi hipotetički oženio. Bivšem zadrugaru ponuđene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su tri opcije - Kija Kockar, Sanja Stanković i Ana Korać. Vladimir je bez dileme odabrao bivšu ženu Slobe Radanovića.

- Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u "Zadruzi" napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1 odsto ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao - rekao je kroz smeh Vladimir, koji očigledno o svojoj bivšoj, Staniji Dobrojević, ne može, a da ne progovori.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.