VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Veliki šef uselio DVE atraktivne zadrugarke u Belu kuću! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 02:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Veliki šef uselio DVE atraktivne zadrugarke u Belu kuću! (VIDEO)

Miljana će izgoreti od besa?!

Večeras je Zadrugu napustila Suzana Ćubela iako je odnela pobedu u duelu protiv Tare Simov i duplirani su joj glasovi publike.

Međutim, Veliki šef je rešio da iznenadi Zadrugare i da useli u Belu kuću još dve atraktivne zadrugarke. Dušica Jakovljević je najavila da će u Imaginarijum ući jedna bivša zadrugarka i jedna ćerka naše poznate sportistkinje.

Dušica je najavila da će se uskoro useliti zadrugarka koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomrsiti konce u Zadruzi i koja je dogurala daleko u drugoj sezoni, a onda se pojavila u studiju Maja Marinković. Potom je Maja pohvalila ponašanje Stefana Karića i otkrila da su se dopisivali u spoljnom svetu, a za Lazara Čolića Zolu je prokomentarisala da nije njen tip iako je pokušavao da osvoji njeno srce.

Maja je otkrila da je Mina Vrbaški iritira i da će doći do razgovora "oči u oči", gde možemo očekivati žestok konflikt.

Ćerka poznate sportistkinje Jasne Šekarić, Lea Šekarić, useliće se večeras u Belu kuću. Otkrila je na samom ulasku da je zauzeta devojka i da je zaljubljena, iako nije u dugoj vezi.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.