VIŠE NIŠTA NE OSEĆAM! Ljuba progovorila o Aleksandrinoj TRUDNOĆI! Setila se da ima i drugu ćerku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NIŠTA NE OSEĆAM! Ljuba progovorila o Aleksandrinoj TRUDNOĆI! Setila se da ima i drugu ćerku! (VIDEO)

Otkrila u kakvom su odnosu!

Nakon sinoćnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Ljuba Pantović i Miroslav Miki Đuričić su se osamili u spavaćoj sobi kako bi razgovarali o bivšem suprugu ove ukućanke i aktuelnom zadrugaru Karađorđu Subotiću, kao i o njihovim ćerkama Gorani i Aleksandri Subotić, a tema ovog razgovora bio je i David Dragojević koji je u vezi sa Aleksandrom.

Tom prilikom Ljuba nije imala lepe reči za Karađorđa, za kog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekla kako je izmišljao priče o njihovim ćerkama, a Miki je sve vreme govorio ovoj ukućanki kako je šokiran onim što čuje od nje.

- Dođe za stolom i kaže svašta za našu mlađu ćerku, a dete bre sportista. To radi samo da bi je uvukao u ovu priču, kunem ti se Miki. On je izjavljivao da sam ja Aleksandru htela da uvučem u svašta. Zbog toga je dobio tužbu - rekla je Ljuba i dodala:

- Gorana je jednom u životu dala samo svoje dve rečenice u medijima: "Ja moju mamu ne želim da komentarišem", kao što i neće. Mi imamo poseban odnos. Rekla je i: "Ja samo hoću da kažem da su mi tata i sestra uništili život", a on je tukao njenog dečka, polomio mu rebra. Ona je mala Ljuba - dodala je Pantovićeva.

- Čekaj, da li je moguće da je on izgovorio ove reči? Pa on nije normalan! Ja ovakav odnos oca i ćerke ne mogu da razumem napolju, a kamoli na televiziji - pričao je Miki.

Dok su Ljuba i Miki pričali o Karađorđu, on je bio na farmi i čistio oko životinja.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SLOBA ŽELI DA OBNOVIMO LJUBAV Kija iznela ŠOK DETALJE: Evo šta se STVARNO događa daleko od očiju javnosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.