VIŠE NEMA DILEME: Za njega se priča da je napisao KIJI KNJIGU! Sada se oglasio i otkrio kakve veze ima sa tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NEMA DILEME: Za njega se priča da je napisao KIJI KNJIGU! Sada se oglasio i otkrio kakve veze ima sa tim

Bio je jasan!

Knjiga pobednice "Zadruge 1", Kristine Kije Kockar, "Moj potpis" pojavila se u beogradskim knjižarama, a u narodu se podigla veća prašina nego kada je postala pevačica.

Na društvenim mrežama usledili su brojni komentari i rodilo se nepoverenje oko toga da li je, ili nije, Kristina sama napisala svoju knjigu. Ljudi su masovno počeli da se javljaju sa informacijama koje imaju.

Da li su one tačne ili ne, vreme će pokazati, ali se za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spekuliše da je Kijinu knjigu napisao novinar Milan Milošević, koji je profesionalac u svom poslu još pre nego što je to pokazao u "Zadruzi", a takođe je i Kristinin blizak prijatelj.

Na ove spekulacije, Milan je rešio da stavi tačku, te je na Instagram storiju napisao sledeće:

- Molim vas da prestanete sa lažima i bolesnim izmišljotinama više! Nemam nikakve veze sa knjigom Kristine Kije Kockar niti u uređivačkom niti u bilo kom smislu - bio je izričit novinar.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.