VIKI LJUTA, BESNA KAO RIS! Priredila čudnu scenu sa suprugom na aerodromu - svi gledali U ČUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIKI LJUTA, BESNA KAO RIS! Priredila čudnu scenu sa suprugom na aerodromu - svi gledali U ČUDU!

Ko ju je naljutio?

Kada su Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške sleteli na prestonički aerodrom, mnogi su očekivali da će ih videti kao i uvek nasmejane kako idu ruku pod ruku. Međutim, njih dvoje su se ponašali kao potpuni stranci, kako je video izvor koji se našao na licu mesta.

Viki je navodno išla ispred Tašketa, ne progovorivši sa njim ni reč, dok joj se na licu i te kako očitavala ljutnja.

Dok je muž iza nje gurao natovarena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolica, Miljkovićeva je ponela samo svoju torbu i brže-bolje ušla u automobil, ostavljajući ga da sam utovari prtljag u gepek.

Pevačica je sve vreme bila namrgođena, a nije poznato da li su se njih dvoje posvađali oko nečega ili ju je pak neko drugi iznervirao, piše Svet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.