VIĐENI ZAJEDNO: Pevačica i glumac daju šansu ljubavi iako su se rastali pre par nedelja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIĐENI ZAJEDNO: Pevačica i glumac daju šansu ljubavi iako su se rastali pre par nedelja!

Vole da budu zajedno.

Pevačica Džesi Džej (31) i glumac Čening Tejtum (39) pokušaće još jednom da daju šansu ljubavi, iako su raskinuli pre nekoliko nedelja, prenose svetski mediji.

Izvori bliski paru kažu kako su ponovo započeli romansu.

- Razdvojili su se na nekoliko nedelja, ali su shvatili da im je stalo da budu zajedno. Jako su srećni što vreme provode zajedno. Vole zajednički život. Čening voli njene nastupe i obožava da putuje s njom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je izvor.

A post shared by ObozLife (@obozlife) on Jan 23, 2020 at 4:06am PST

Glasine da je par opet zajedno, pojavile su se nakon što su Džesi i Čening viđeni u zajedničkom šopingu.

Podsetimo, Čening i Džesi Džej počeli su da se viđaju u oktobru 2018. godine, a poslednji put su fotografisani krajem oktobra tokom koncerta Džesi Džej na muzičkom festivalu "Rok in Rio".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.