VIĐA DETE KADA MU PADNU PRATIOCI NA INSTAGRAMU Pevačicu muž PREVARIO dok je bila TRUDNA, a sada se oglasila

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 17:35

"VIĐA DETE KADA MU PADNU PRATIOCI NA INSTAGRAMU" Pevačicu muž PREVARIO dok je bila TRUDNA, a sada se oglasila

Konačno se razvela!

Dadu Mešaljić javnost je upoznala tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pre nekoliko meseci našla se u centru skandala kada ju je suprug prevario sa koleginicom i to dok je ona bila u drugom stanju.

Pevačica se udala u trenutku kada je bila u drugom stanju, a nekoliko meseci nakon što je stala na ludi kamen, saznala je za neverstvo muža.

Dada je sada na svom Instagramu podelila da je i zvanično razvedena, a uz fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << presude dodala je pesmu Zorice Brunclik "Rođendana dva".

- Ko hoće, nek čestita - kratko je poručila Mešaljićeva, uz sledeće stihove, koje je očigledno posvetila bivžem partneru:

- Jedina sam koja slavi rođendana dva, sudbina mi dodelila ta dva datuma. Prvi put kad me majka rodila, drugi kad se tebe oslobodila.

Pevačica je nedavno odgovarala na pitanja svojim pratioca na Instagramu i tom prilikom otkrila da li otac njenog deteta viđa devojčicu.

- On viđa dete kada mu padnu pratioci na Instagramu - odgovorila je ona, a na pitanje da li plaća alimentaciju rekla je:

- Šta mislite od čega ovako luksuzno živimo?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.