VIDITE KO JE UŠAO U ZADRUGU - STIGLA ZVEZDA Sve snimljeno - kapija se OTVORILA, a ON je ušetao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDITE KO JE UŠAO U ZADRUGU - STIGLA ZVEZDA Sve snimljeno - kapija se OTVORILA, a ON je ušetao (VIDEO)

Još veća gužva u Šimanovcima.

Dosta se prašine diglo kada je pre nekoliko dana pevač Zoran Zoki Šumadinac hitno napustio rijaliti "Zadrugu 3" kada je prebačen u bolnicu na lečenje. Spekulisalo se da je preživeo infarkt, ali je produkcija ubrzo saopštila da se zapravo radilo o napadu panike i da je Šumadinac u rukama "najboljih lekara koji brinu o njegovom zdravlju i rade sve potrebne analize kako bi se postarali da mu pruže najbolju negu".

Na njegovom profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavila informacija da se Zoki vratio u rijaliti, ali uz zbunjujuću fotografiju (više o tome pročitajte na OVOM linku), te nije bilo jasno šta se tu zaista desilo.

Te spekulacije su se pokazale kao istinite jer se ubrzo i sam Zoki pojavio na vratima imanja. Kapija se otvorila, a Zoki je ušetao.

Pogledajte te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.