VIDIMO SE U ZADRUZI 5 Biza ponovo šokira - sedi na PARAMA u ljutoj mašini i najavljuje ludnicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 11:34

"VIDIMO SE U ZADRUZI 5" Biza ponovo šokira - sedi na PARAMA u ljutoj mašini i najavljuje ludnicu (VIDEO)

Najavio borbu sa Bakom Prasetom!

Ivan Mitrović Biza ipak se nije potukao sa Kristijanom Golubovićem u "Zadruzi 4", ali zato na svom Jutjub kanalu nastavlja da zabavlja svoje pratioce novim šaljivim klipovima.

Ovoga puta, on je rešio da se provoza u "jaguaru" i da zajaše sportski motocikl marke Honda!

Po sedištu auta prosuo je novčanice i sedeo na njima, ali najveši šokovi usledili su kada je progovorio. Biza je najavio da će, navodno, ući u "Zadrugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5", a ponovo je ustvrdio da će se boriti sa svojim velikim rivalom, jutjuberom Bakom Prasetom.

- Vidimo se u "Zadruzi 5", u bormi sa Bakom Prasetom, Ilijom Bokserom, Hose Armandom... Naravno, najači sam! - rekao je između ostalog Biza.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.