(VIDEO) ZAČUO SE ŽENSKI GLAS, 5 MIN POSLE TVITA: Pozvali smo Vranješa na broj koji je JK objavila JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ZAČUO SE ŽENSKI GLAS, 5 MIN POSLE TVITA: Pozvali smo Vranješa na broj koji je JK objavila JAVNO

Afera o kojoj bruji region. A i šire...

Nakon spornih fotografija koje su preplavile društvene mreže, a na kojima je navodno Jelena Karaleuša (pogledajte klikom OVDE), čitava Srbija a i estrada je uzdrmana. Sa druge strane, pevačicin rat u javnosti sa fudbalerom Ognjenom Vranješom se još više produbljuje.

Oglašavali su se i Jelena, i Ognjen, ali i pevačicin suprug, reprezentativac Srbije Duško Tošić koji je imao kratku i efektnu izjavu za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (pročitajte je na OVOM linku).

Pevačica je u brutalnoj poruci na Tviteru imala oštru poruku za Vranješa, objavljivala je slike na kojima je navodno njegov polni organ, ali i njegove brojeve telefona (bosanski i belgijski) uz napomenu da to radi namerno.

Samo pet minuta nakon Karleušinog tvita, fudbaler je ugasio mobilni telefon - verovatno su ljudi masovno počeli da ga zovu. Ona je broj objavila u 23.54, a on je poslednji put viđen na Vajberu minut pre ponoći.

Nešto posle ponoći i mi smo pokušali da pozovemo Ognjena i saznamo šta on ima da kaže o čitavoj situaciji. Okrenuli smo i bisanski i belgijski broj, ali su oba bila nedostupna.

Začuli su se samo ženski glasovi koji na bosanskom i francuskom obaveštavaju da mobilni pretplatnik nije dostupan. Nije ni čudno, verovatno ga je mnogo njih zvalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.