(VIDEO) U jeku porodične drame Karleušina i Duškova ćerka prikazala šta se dogodilo u domu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 00:00

(VIDEO) U jeku porodične drame Karleušina i Duškova ćerka prikazala šta se dogodilo u domu!

Evo šta je objavila!

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkriva kakva atmosfera vlada u porodičnoj vili na Dedinju deset dana od velikog sukoba Duška i Jelene

Vest o porodičnom sukobu na Božić, Duška Tošića i Jelene Karleuše, odjeknula je u domaćim medijima poput bombe. Duško se na neko vreme, zbog izrečene mere zabrane prilaska supruzi, iselio iz porodične vile, a Jelena je odlučila da ovoga puta za medije ostane nema i da sa suprugom pomenuti problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reši u svoja četiri zida.

Ipak, mnogi su se pitali kakva je atmosfera u porodičnom domu desed dana nakon sukoba, a odgovor na to pitanje dala je ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika.

Naime, Nika je na svom "TikTok" nalogu sa pratiocima podelila svoju "beauty" rutinu i pokazala im svoje drugo, ženstveno lice. Ujedno je otkrila da su se u vili na Dedinju strasti smirile, da je život nastavio da se odvija normalnim tokom i da će se, barem kako za sada izgleda, uskoro sve vratiti u normalu, baš kao što je i bilo pre nemile drame njenih roditelja.

Video pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.