(VIDEO) SVE PRŠTI: Posle Kije, javila se i NJENA MAJKA! Slobo, ovo je IZDAJA! Zadruga RAZBIJENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SVE PRŠTI: Posle Kije, javila se i NJENA MAJKA! "Slobo, ovo je IZDAJA!" Zadruga RAZBIJENA!

Sloba će ovo pamtiti!

Drami na relaciji Slobga Radanović - Kija Kockar - Luna Đogani posvećeno je skoro celo burno veče u Zadruzi, a posle stjuardese, oglasila se i njena majka, i to uživo, uključenjem!

DRAMA: Kristina Kockar se javila i poslala UŽIVO brutalnu poruku Slobi! (VIDEO)

- Dobro veče svim zadrugarima, dobro veče mom zetu Slobodanu. Imam pitanje za Slobodana. Zašto tako i zašto na takav način? - upitala je na početku Nadica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Slobu pitali zašto ne traži da podnese RAZVOD BRAKA, a on OBORIO POGLED i OVO rekao! (VIDEO)

- Ja sam rekao da sam imao hiljadu razloga da to ne uradim, i milijardu da uradim. To može i Kristina da potvrdi. Ja ću to vama reći sve u lice kad izađem odavde - rekao je Sloba.

Njegova tašta, međutim, ne želi da se vidi sa njim:

- Nema potrebe, ovo je javno, hoću sad da čujem. Želim da čujem da li moje dete zaslužuje ovo? Ja sam čula sve najgore što može da se čuje u vezi mog deteta. Žao mi je što si je tako izdao, to ti ne priliči! - odgovorila je ona.

Ceo razgovor je poprilično potrajao, i bio je veoma buran, a reč koju je Kijina majka najčešće izgovarala bila je - izdaja. Pogledajte snimak:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.