(VIDEO) ŠOK! LEPI MIĆA I MILICA DUGALIĆ U ZANOSU u jutarnjim satima! Ovo niko nije očekivao od njih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠOK! LEPI MIĆA I MILICA DUGALIĆ U ZANOSU u jutarnjim satima! Ovo niko nije očekivao od njih!

Urnebesno

Ovog subotnjeg popodneva, Veliki šef je dopustio stanarima Bele kuće da duže odspavaju, kako bi se odmorili, a onda im je priredio pravu žurku. Naime, na današnjem repertoaru su se našle domaće rep pesme.

Ovaj ritam je i te kako razbudio Minu Vrbaški i Milicu Kemez, koje su tverkovale. Njihov potez je rasplamsao maštu i Milici Dugalić, koja je na iznenađenje svih zadrugara, počela da tverkuje.

Dok su Milica Kemez, Mina Vrbaški i Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dugalić tverkovale uz ovu melodiju, Lepi Mića je odlučio da zabavi ukućane, pa je i on mešao kukovima i ukućanima priredio prizor koji će pamtiti.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.