VIDEO POZIV SA SLOBOM! Luna u suzama, jedva govori - To je moj stari, zaljubljeni Boba! STRESNO ZA OBOJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO POZIV SA SLOBOM! Luna u suzama, jedva govori - To je moj stari, zaljubljeni Boba! STRESNO ZA OBOJE

Gledali se i ćutali...

Blogerka Luna Đogani danas je otišla u Rajski vrt kako bi od Drveta mudrosti tražila da joj puste spot Anabeline Atijas i Gagijeve nove pesme.

Naravno, želja će joj biti ispunjena jedino ako oda neku tajnu, što je Đoganijeva i uradila.

Ona se osvrnula na svog bivšeg dečka iz prvog rijaltija, Slobu Radanovića, te je priznala kako je izgledao njihov poslednji razgovor.

- Pre nego što sam ušla u "Zadrugu", Sloba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja smo imali video poziv i videla sam da mu je bilo mnogo teško. Pitala sam ga kako bi se osećao da ja nađem dečka i on nije hteo da mi odgovori. Bio je veoma tužan poziv - započela je Luna i otkrila da je u tom pozivu na trenutak ponovo osetila starog Slobu.

- To je bio Sloba u kog sam se ja zaljubila. Onaj zaljubljeni Sloba i tako je i pričao sa mnom. Baš smo lepo pričali i čak smo se jedno vreme samo gledali i ćutali. Kada sam predavala telefon, on je bio poslednji koga sam zvala - pričala je Luna.

Pogledajte rezultate

Ona je dodala i to da su se na kratko osvrnuli na njihovu vezu i da je Radanović priznao da mu blogerka nije uništila život.

- Kada sam ga upitala da li sam mu stvarno uništila život, on mi je rekao da to nije istina i da se on zaista zaljubio u mene. Nismo razgovarali o osećanjima jer nema poente. Dva meseca se nije potrudio da budemo zajedno. Kada sam ga videla zaplakala sam, a on to nije razumeo. Nikada me nije voleo kao što sam ja njega volela - rekla je Đoganijeva kroz suze.

Izgleda da je ova priča nikada neće proći, a šta će Radanović reći o ovome, videćemo.

Објава коју дели ZADRUGA- Luna i Sloba (@zadruga_official_luna_i_sloba) дана 17. Апр 2018. у 9:49 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.