(VIDEO) NIJE JOJ SE DOPALA IMITACIJA: Ava izvređala učesnicu Audicije i njene roditelje!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NIJE JOJ SE DOPALA IMITACIJA: Ava izvređala učesnicu Audicije i njene roditelje!

Hrvatska starleta Ava Karabatić u utorak je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića koji joj je pokazao video snimak iz emisije "Audicija" u kojoj ju je 11-godišnja Natalija Antonijević imitirala.

Sudeći po izrazima lica koje je pravila dok je gledala snimak, Ava nije bila oduševljena imitacijom, a zatim je to i potvrdila, pa je čak uspela da potkači i devojčicine roditelje.

Naime, ona je rekla da je tužno što devojčica prati portale i medije, te citira njene lažne izjave, umesto da radi nešto kreativno i prikladno njenim godinama.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ava izvređala učesnicu Audicije i njene roditelje! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2015

Po izrazima lica koje je Ava pravila dok je gledala snimak jasno se videlo da nije bila oduševljena imitacijom, zatim je to i potvrdila tako što je izvređala učesnicu i njene roditelje...Ava Karabatić je gostovala kod Ognjena Amidžića koji joj je pokazao snimak iz emisije Audicija u kojoj jedanaestogodišnja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.