(VIDEO) NAPUSTILA STAN U KOM JE ŽIVELA SA MOMKOM: Anastasija donela BITNU ODLUKU - kamera je tajno snimila

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 14:02

(VIDEO) NAPUSTILA STAN U KOM JE ŽIVELA SA MOMKOM: Anastasija donela BITNU ODLUKU - kamera je tajno snimila

Velika investicija!

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je zajedno sa dečkom Đorđem Kuljićem pazarila stan od 200 kvadrata na Dorćolu. Anastasija je napustila stan u kome je živela sa dečkom u Novom Sadu, a razlog nije raskid već velika odluka i skupa investicija.

Ekipa Paparaco lova usnimila je kako ulazi u zgradu gde su pazarili dva stana od kojeg su napravili dupleks od 200 kvadrata.

- Anastasija i Đorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - ispričao je izvor za medije. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.