(VIDEO) KAZNA: Jelena Krunić NASRNULA na Taru, a sve zbog NJEGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAZNA: Jelena Krunić NASRNULA na Taru, a sve zbog NJEGA

Surovo

Nakon što je napala Taru Simov, Jelena Krunić završila je u zatvoru. Naime, obezbeđenje je došlo po Jelenu, koja je tada bila u spavaćoj sobi, a potom su je sproveli do ćelije.

Sukob između Jelene i Tare nastao je nakon što je Krunićeva tvrdila da Tara napada druge zadrugarke zbog njihove bliskosti sa Matejom Matijevićem.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPA! NIZAK UDARAC! Bora sočno ISPROZIVAO Ivu - OVO od NJEGA nije očekivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019

Nenadano..Bora Santana, dok je sa ostalim zadrugarima čekao u redu za prodavnicu, prišao je Ivi Grgurić i poćeo da je ljubi, ali u obraz...Međutim, Iva se nije nadala da će dobiti od Bore komentar, koji joj nije baš prijao...- Kakva si, kao neka roda! - izjavio je Bora...Kako je sve izgledalo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.