(VIDEO) JEZIVO! Evo kako IZGLEDA Luna NAKON NERVNOG SLOMA! Potresni KRICI se ORILI Zadrugom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEZIVO! Evo kako IZGLEDA Luna NAKON NERVNOG SLOMA! Potresni KRICI se ORILI Zadrugom!

Ne može da ga zaboravi!

Tokom prethodne noći u rijaliti programu "Zadruga" održala se žurka o kojoj će dugo pričati. Gosti koji su bili zaduženi za zabavljanje mase su bili ni manje ni više nego pevačica Dara Bubamara i nekadašnji učesnik, pevač Sloba Radanović, čija je romansa sa Lunom Đogani obeležila prvu sezonu ovog šou programa. Ono što su svi željno iščekivali je upravo susret nekadašnjih ljubavnika, kao i kako će se ponašati kad se nađu ponovo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oči u oči.

ZABRINJAVAJUĆE! Nakon što se srela OČI U OČI sa Slobom, Luna ŠOKIRALA: Udarala se po rukama... (VIDEO)

DOVOĐENJE DEVOJAKA U STAN?! Lukas otkrio detalj iz INTIMNOG života i iznenadio sve! (VIDEO)

ZADRUGA U NEMOM ČUDU! Luna stala ispred Slobe, a o ovom njenom potezu pričaće Srbija! (VIDEO)

Situacija je tokom cele večeri bila turbulentna. Blogerka je pokušavala na sve načine da obuzda svoje emocije, međutim sve se završilo onako kako se nije nadala. U početku se pravila hladna, onda je čak i đuskala sa drugima tik ispred njega, ne bi li ga napravila ljubomornim, da bi na kraju ipak završila u suzama. Iako je imala podršku od svojih prijatelja, koji su je ubeđivali da je uspela da pobedi samu sebe, ona je doživela nervni slom nakon što je Radanović napustio Belu kuću.  (detaljnije o tome pročitajte OVDE)

 - Je l' ono bio pozdrav, je l' sam to zaslužila, kakvo je ono ponašanje, ja sam želela da budem sa njim ceo život, on je bio moja sreća, moja ljubav! Ljubavice moja, je l' to način, namerno je došao ovde da ja poludim. On je odradio svoj posao, dobio je marketing, ja se ovde raspadam. - vrištala je Đoganijeva u pabu.

- Moja porodica je sve izgubila zbog njega, on se nije setio da me zagrli, gov*o jedno - govorila je Luna dok su je Adam i Savo neuspešno smirivali.

Nakon što se dogodila ova nemila situacija Luna je legla u krevet pokušavajući da što pre zaspi ne bi li rekla sama sebi: "Jutro je pametnije od noći". Kako je izgledala Luna nakon nernog sloma možete da vidite u video klipu ispod.

DODIRNUO JE, PA POLJUBIO! Pogledajte Davidovu reakciju dok Aleksandra uživa sa DRUGIM MUŠKARCEM!

PRAVILA SAM SE MRTVA! Jovana Pajić o Kiji Kockar i zajedničkom nastupu i povratku na estradu!

Da li će Đoganijeva shvatiti kojoj količini stresa se izložila prethodne noći, kao i da li će uspeti da se izbori sama sa sobom ostaje nam da vidimo vremenom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.