(VIDEO) JEDINI SNIMAK GDE LUNA GOVORI O RASKIDU: Pored svih laži i spletki Đoganijeva za SD otkrila PRAVU ISTINU o Marku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEDINI SNIMAK GDE LUNA GOVORI O RASKIDU: Pored svih laži i spletki Đoganijeva za SD otkrila PRAVU ISTINU o Marku!

Prava istina...

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani za Srbiju Danas otkrila je kako se oseća dok nastupa kao i o novim pesmama.

- Ja na svakom svom nastupu očekujem dobar provod i žurku, najbitnije mi je da je moja publika dobro zabavi, kada sam na bini ja sam druga osoba, sve svoje probleme i kako god da se osećam ostavim sa strane.

Kada je reč o njenim pesmama Luna kaže da je zadovoljna kako je prošla njena nova pesma " U Ljubavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luda ".

- Zavodoljna sam kako je prošla, super je prošla. Sad mogu da najavim tri nove pesme, tri dueta. Jedva čekam biće nešto totalno drrugačije, nema više patetike, stavila sam tačku na te ljubavne priče.

Luna je iskreno progovorila o raskidu sa Markom Miljkovićem.

- Nažalost raskinuli smo, nismo više zajedno.

Razlog i šta je još Luna rekla o Marko Miljkoviću pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.