(VIDEO) JE*AO JE PIJANU, ŠUTIRAO JE Sraman skandal! Kamere SNIMILE! Pokušali da sakriju VRELU AFERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JE*AO JE PIJANU, ŠUTIRAO JE Sraman skandal! Kamere SNIMILE! Pokušali da sakriju VRELU AFERU

Da li je ovo moguće?!

Svađe Zadrugara su svakodnevna pojava u Beloj kući. Ipak, često iz tih svađa isplivaju neki detalji koje su takmičari pokušali da sakriju od javnosti.

SREĆNE VESTI U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena nije mogla da prećuti, pa OBJAVILA ovo! Čestitamo!

Nedavno, došlo je do žestoke svađe Brendona i Marka Miljkovića, naizgled zbog banalnih stvari. Ali, kada se situacija zaoštrila, počele su da isplivavaju skrivene stvari, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da pljušte uvrede.

ŠOK OBRT! Oglasila se Ivana Vrbaški povodom Karađorđevog PONAŠANJA u Zadruzi! Odlučila je...

Dok je Brendon prozivao Miljkovića da je nebitan, Marko mu je na to uzvratio da treba da ga bude sramota jer je šutirao ženu, Doroteu, dok se čini da ga je Brendon jedna dočekao, pa svima otkrio da je Miljković imao se*s sa Doroteom dok je ona bila pijana.

BORA POLIO BRENDONA! Uzeo flašu sa LJUDSKIM IZMETOM i bio NEMILOSRDAN: Pakao nasilja i SMRADA (VIDEO)

Ovaj događaj su akteri pokušali da sakriju, ali postojanje kamera lako može da otkrije istinu - da li Brendon je brendon iskren, ili je samo želeo da ukanali Marka!

OSTAVITE MIRISNI TRAG ZA SOBOM! Evo kako da razlikujete PARFEM od TOALETNE VODICE!

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.