VEZA NAM JE POČELA ZDRAVO, OSIM ŠTO SAM BILA U BRAKU! Dalila spremna na Carevu IZDAJU - ne veruje mu ni reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 01:26

"VEZA NAM JE POČELA ZDRAVO, OSIM ŠTO SAM BILA U BRAKU!" Dalila spremna na Carevu IZDAJU - ne veruje mu ni reč

Do detalja analizirala njihov odnos!

Tokom emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević imao je spremno pitanje za Dalilu Dragoejvić.

- Dalila, znam neke tvoje bivše momke, da li si se ikada trudila ovako kao što se tudiš oko Filipa? Da li si ikada ovoliko menjala sebe da bi nekome bila dobra ili još bolja? - pitao je Darko.

- Ne, stvarno niko nije tražio promene kod mene. Napolju se prilagođavam i sama uvidim i kroz ljubav se sama menjaš. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahtevala nešto specijalno od svojih bivših partnera. Što se tiče Filipa trudim se i verujem da sve ovo kad bi se izdešavalo napolju, da bi se završilo na normalan način i ne bi dolazilo do konflikta i uvreda. Bivše veze sam uvek završavala na najnormalniji način, ali sam uvek ostavljala dobar utisak kod svih bivših momaka i nisam neko ko ih pamti po lošem. Desila se ta zaljubljenost, osoba koju sam povredila i koja je mene povredila, teško je bilo izbalansirati. U tim trenutcima je za mene to bilo kobno, izgubila sam se u svemu. Trudila sam se da galopiram sa štiklama, kao da sam osvojila ne znam ni ja šta. Trudila sma se da prikrijem bol tako što ću biti ponosna i ne pokazati da me je neki Filipov postupak povredio, a na kraju je sve to eksplodirao. Pojavio se Filip, pokušao da sve vrati u normalnu i postala sam svesna svojih grešaka, idem dalje i gledam sebe. Trudim se da ispravim sve svoje pogrešne postupke, jer ja nisam to što se dešavalo poslednih mesec dana. Radim na sebi i radiću na sebi. Ne mora da bude konstantno ljubavni odnos, bitno mi je da budemo nasmejani kao na početku - pričala je ona.

- Treba samo neki period da prođe i ja sam pokušavao da objasnim ljudima, nisam mogao da kažem kako se osećam. Žena koja je bila spremna da stavi sebe na stub srama, odbacila ceo život zbog mene, a ja nisam bio zadovoljan i odbacio sam je na takav način. Koliko god da sam surov, ima u meni neke ljudskosti. Sve vreme jesam imao emociju prema njoj. Budem spreman da joj dam ruku i ona meni, i ona je trebalo da pređe preko nekih stvari. Umesto da funkcionišemo normalno, nema meni nekog, nije ona u odnosu i taj neko više ne pati. Ovo što smo napravili zadnjih par dana je haos. Treba samo da prođe vreme da se stabilizujemo - dodao je Car.

- Naša veza je počela zdravo, osim što sam bila u braku i to je jedina stvar koja je neispravna. Nismo se poljubili, pa rekli da smo u vezi, to je mesec dana sve trajalo. Kad sam videla da ne mogu da se oduprem emocijama i videla da nemam gde, rekla sam i desio se naš prvi poljubac. Kad preraste u neki odnos i gradimo budućnost, dešavaju se ulasci, ljudi nameštaju poglede i u glavi se sve skupi. Ovo bi sve napolju bilo normalnije i drago mi je što sve ide spontano i nije prisilno. Svaki nas razgovor, poljubac i odnos se desio spontano, bez da nas neko gura u to sve. Sad smo slobodni i možemo da radimo šta hoćemo, nemamo prepreke koje mogu da nas sputavaju. Sad je došao period da se smirimo, saberemo utiske i gledamo nas dvoje na način na koji smo bili kad smo ušli. U Filipa nemam poverenje, držim granicu, smatram da može opet da me povredi, ali sad sam spremna. U životu uvek rizikujem, rizikujem i sa ovim odnosom - nastavila je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.