VEZA JE KRENULA U POGREŠNOM SMERU: Marko JAVNO otkrio ŠTA namerava s Lunom - RASKID?! AU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEZA JE KRENULA U POGREŠNOM SMERU: Marko JAVNO otkrio ŠTA namerava s Lunom - RASKID?! AU! (VIDEO)

Bio je u potpunosti iskren...

Novinari su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, kako bi razjasnili razne nedoumice koji svi imamo kada je rijaliti "Zadruga" u pitanju. Sigurno jedna od najzanimljivijih priča jeste između Lune Đogani i Marka i Miljkovića, a većini ljudi nije baš najjasnije kako oni, pored tolikih trzavica uspevaju da opstanu.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Jedno pitanje bilo je za Lunu Đogani. U razgovoru sa Ljubom Pantović tokom prošle noći, Luna je dobila savet da ne treba sebe previše da troši u vezi, pa je predstavnike sedme sile zanimalo mišljenje blogerke o tome.

- Ona je sinoć prišla meni, ja sam je zamolila da popričamo i rekla mi je dosta pametnih stvari. Razmišljala sam o tome, ali ja ne umem da sačuvam ništa za sebe. Takva sam, mogu vremenom da naučim da menjam to, kako se kaže, da kalkulišem, ali mislim da sa Markom nema potrebe za tim - izjavila je Luna.

- Ja sam znao da je Luna takva, da ima takve bubice, znao sam to i prihvatio sam je takvu. Nismo uspeli tri dana da rešimo glupave nesporazme, pa je onda veza krenula malo u pogrešnom smeru, ali se nadam da će ih biti što manje, da ćemo biti kao skladan par. Ja tražim od devojke da mi da sebe u potpunosti, jer ako sebe rezervisanog dam, onda automatski imam nekog crvića da napravim haos i raskinem - odgovorio je Marko.

Evo šta su još ispričali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.