VETERNIK NIJE MESTO GDE BI TI ŽIVELA! ANA dobila POZIV sa mamom - GRCA U SUZAMA! Upao DAVID da im ZAPUŠI USTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VETERNIK NIJE MESTO GDE BI TI ŽIVELA! ANA dobila POZIV sa mamom - GRCA U SUZAMA! Upao DAVID da im ZAPUŠI USTA

Anina majka brutalno iskrena!

Nakon brutalnog razgovora Davida Dragojevića sa majkom i ocem (koji možete pročitati ovde) i njegova nova partnerka, Ana Korać, dobila je poziv sa majkom Ljiljom Korać.

Iako prvo nije želela da ga prihvati jer je u očaju nakon onoga što je čula, ipak je rešila da se javi, a majka joj vratila veru i rekla da podržava njihovu vezu.

- Šta rade te suze na licu? Zašto ti je teško? Takvu zaljubljenost sam videla kod tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo u srednjoj školi i sada. Tu sam da podržim i tebe i njega. Pozovi ga da dođe. Preslatki ste, stojim iza vas. Ana nema potrebe da osećaš bilo kakvu krivicu ili neprijatnost - rekla je njena majka, a David se potom priključio razgovoru.

Koraćeva je uplakana, jedva govorila:

- Svi misle da igram igru. Meni je samo bitno šta ti kažeš. Ja znam da sam zaljubljena i ništa mi drugo nije važno - pričala je ona.

- Ja kao majka imam dostojanstvo i kulturu i neću pljuvati po tuđoj deci, kao što je njegova majka, a ni ne zna iz kakve si porodice. Moja vrata su vam uvek otvorena. Neću da te vidim da si plakala - rekla je Ljilja, a onda se oglasio i Dragojević.

- Neću joj ja dati da plače. Znao sam da će do ovoga doći, ti fanovi i antifanovi im pune glavu. Meni je jako ružno i žao - priznao je on, a potom se umešala i Anina tetka:

- Onaj klip što su malopre pomenule, to je lažno i izmišljeno. Vi imate preko 500 fan grupa. One igračke što ste dobili onda, to je bilo od Davidovog tate - ispričala je ona, što je oduševilo i Koraćevu i Davida.

Za kraj, Ljiljana je još samo dodala:

- Veternik nije grad u kome bi ti želela da živiš. Ajde, svi u Ivanjicu kada izađete da pravimo roštilj - zaključila je ona, a ceo razgovor poslušajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.