VETAR UTERAO ZIMU U KOSTI: Golišava Karleuša nije izdržala, proletela ko munja pored objektiva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 20:51

VETAR UTERAO ZIMU U KOSTI: Golišava Karleuša nije izdržala, proletela k'o munja pored objektiva (FOTO)

A stajling gori!

Jelena Karleuša jedna je od zvezda iz našeg regiona koja neprestano intrigrira sve svojom pojavom i stajlingom, pa je svaki njen dolazak na snimanje "Zvezda Granda" propraćen.

Ovog puta, JK se nije ni zaustavila kao što ume da bi kamermani uhvatili i usnimili njeno izvajano telo i neprevaziđen stajling.

Ona je iz kola proletela pored objektiva i ušla u studio.

Reklo bi se da je vetar bio prejak pa nije htela da pokvari frizuru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a i stajling koji oduzima dah nije prilagođen niskoj temperaturi i vetru.

Ona je brzim korakom ušla u studio, ne primećujući kamere, a ono što je evidentno je to da Karleuša nikad bolje nije izgledala, a nevaljali vetar nam je pokazao njenu izvajanu butinu i savršeni ravan stomak na kojem joj mogu pozavideti mlađe generacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.