VESNA DEDIĆ OBJAVILA NOVI ROMAN! Autorka otkrila u čijoj LJUBAVNOJ priči je pronašla inspiraciju za ovo delo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 13:01

VESNA DEDIĆ OBJAVILA NOVI ROMAN! Autorka otkrila u čijoj LJUBAVNOJ priči je pronašla inspiraciju za ovo delo

Zasniva se na strasti!

Autorka, Vesna Dedić sinoć je organizovala promociju povodom njene nove knjige, pod nazivom "Nemoj nikad da se vratiš", koja je svojevrsni nastavak romana "Izgubila sam sebe".

Ovaj roman Vesna je pisala godinu dana, a kako kaže, vreme koje je provela u izolaciji i trajanje policijskog časa dalo joj je inspiraciju da roman završi za ovako kratko vreme.

Nakon što je autorka istakla da je ovo roman o strasti, osvrnula se i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavnu junjakinju i istakla da li joj je možda pripisala i neku svoju karakternu crtu:

- Ja svoja razmišljanja, osećanja uvek dam i ženskim junacima, a i muškim. Vrlo često svoje stavove kažem kroz lik muškarca ili kroz lik bake, majke, pa čak i glavne junakinje. Naravno da sve ono što se meni u životu dešava i u životu mojih najbližih prijatelja "kradem". Ja zaista kradem tuđe živote. Ja sam savremeni pisac i prosto mislim da je to legitimno - istakla je Vesna, pa dodala odakle je crpela inspiraciju za ovaj roman:

- Ovoga puta sam inspiraciju pronašla u ljubavnoj priči jedne moje prijateljice. Noćima smo sedele, pile vino i ja sam je slušala. Sve to što je ona meni ispričala ja sam sažela u roman, pa dodala još neke likove. Oni koji su ga pročitali su mi rekli da je ovaj najbolji, ali ja više posle 15 romana stvarno ne znam koji je najbolji i to je jedno lepo neznanje - rekla je autorka kroz osmeh.

Celokupan intervju možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.