VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU Evo kako danas izgleda srpska glumica koja je za dlaku IZBEGLA SMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERENIK JOJ JE PUCAO U GLAVU Evo kako danas izgleda srpska glumica koja je za dlaku IZBEGLA SMRT

Na kraju je presudio sam sebi...

Glumicu Ivanu Panzalović verenik je pokušao da ubije 7. septembra 2017. godine, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju.

Naime glumičin verenik, plastični hirurg, Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra. Ona se posle ranjavanja pravila da je mrtva, a on je presudio sam sebi.

Do krvavog pira je došlo samo nekoliko dana nakon Ivaninog 30. rođendana. Samo par dana nakon proslave, Ivana je ležala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u krevetu sa prostrelnom ranom na glavi, boreći se za život. Dok je bila u bolničkom krevetu, ispričala je šta je preživela te kobne noći.

- Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti - prisetila se tada glumica dok je ležala u u šok-sobi na VMA.

Srđan je sahranjen 12. septembra na Centralnom groblju u Beogradu, a Ivana je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) na kojoj je ležala napustila dan kasnije, 13. septembra.

Ipak, Ivana je uspela da se izbori sa teškom traumom, a danas živi srećno i nastavila je sa radom u pozorištu. Prošle godine glumica je pokazala da je dala novu šansu ljubavi, pa je na svom profilu delila fotografije sa novim izabranikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.